Välkommen till Landsberga Gårdsbutik och café. Här kan du handla all den mat och dryck Uppland har att erbjuda och njuta av lantlig atmosfär. 

På Landsberga Gård i Biskopskulla utanför Enköping har vi i familjen Sandqvist brukat jorden sedan 1888. Vi odlar spannmål och oljeväxter, förser trakten med våra goda Närvärpta Ägg och vår gårdsbutik är en knutpunkt för uppländsk matkultur. 

Köp Närvärpta Ägg i butiken eller i vår äggbod direkt innanför entredörren när butiken är stängd.

Handla i Landsberga Gårdsbutik i sommar. Kom och handla grönsaker, must, kött, mejeri, bröd, sylt, ost med mera hos. Allt är närproducerat i trakten. Du kan också köpa vackra presentartiklar och ta en fika i vårt café. Välkommen att njuta av livet på landet.

Kaffe med äggsmörgås i caféet. Njut av vår egen äggsmörgås, gjord på våra egna Närvärpta Ägg. I caféet kan du också köpa vår hembakta paj och kaka med säsongens frukt och bär.  

Besök vår Fotoutställning. I sommar kan du se fotoutsällningen fyra generationer — fyra årstider i Landsberga Gårdsbutik. Den visar familjeliv och jordbruk på Landsberga Gård från 1880-talet och fram till idag. Utställningen hänger kvar till och med 1 oktober.

Skördetider på Landsberga Gård. Nu väntar några hektiska sommarmånader i jordbruket. Raps och spannmål ska skördas och till hösten är ladorna fyllda med vete och annan spannmål som blir vinterfoder åt våra värphönor här på gården.

Köp vårt utflyktspaket. I Landsberga Gårdsbutik & Café kan du köpa med dig matsäck och ge dig ut på vandring i vackra Biskopskulla. Börja med att ta dig till kullen Lagundsberg, strax bakom gården. Där har du en fantastisk utsikt över sju socknar. Vandra längs med Örsundaån, över ängar och genom hagar och njut av stillhet och natur.