Välkommen till Landsberga Gårdsbutik och café. Här kan du handla all den mat och dryck Uppland har att erbjuda och njuta av lantlig atmosfär. 

På Landsberga Gård i Biskopskulla utanför Enköping har vi i familjen Sandqvist brukat jorden sedan 1888. Vi odlar spannmål och oljeväxter, förser trakten med våra goda Närvärpta Ägg och vår gårdsbutik är en knutpunkt för uppländsk matkultur. 

Köp Närvärpta Ägg i butiken eller i vår Äggbod direkt innanför entrédörren när butiken är stängd. Öppet alla dagar 06.30–21.00.

Handla i Landsberga Gårdsbutik. I höst har vi som vanligt öppet både vardagar och helger. Här finns grönsaker, must, kött, mejeri, bröd, sylt, ost med mera hos. Allt är producerat i trakten. Du kan också köpa vackra presentartiklar och ta en fika i vårt café.

Kaffe med äggsmörgås i Caféet. Njut av vår egen äggsmörgås, gjord på Närvärpta Ägg. I caféet kan du också köpa bullar, småbröd, hembakad paj och kaka med säsongens frukt och bär samt gårdens ost-och skinkpaj med sallad.   

Farfars mor, Edla, har gett namn åt vår första designserie från Landsberga Gård. Mönstret kommer från gårdens vackra tapetschabloner, som pryder salongen i huvudbyggnaden. Designer bakom serien är Anneko Design i Norrtälje. Serien innehåller brickor, handdukar, glasunderlägg med mera. En given present till födelsedagsjubilar eller brudpar. Edla finns nu i vår butik.

Boka gruppbesök på gården. Vill du veta mer om närproducerad uppländsk mat? Vi tar emot grupper om 10–40 personer och berättar om uppländsk matkultur och Landsberga Gård och det finns också tid till shopping. Beräkna två timmar för fika, föredrag och inköp. Besöken bokar du här via mejl. En trevlig aktivitet för företag, föreningar och andra grupper.

Hur levdes livet på en kungsgård under 1900-talet? Se vår personliga fotoutställning som skildrar fyra generationer av släkten Sandqvist på Landsberga Gård.